Thursday, November 21, 2013

wpmedya.comdelil ugg stövlar prg222

I mitten av oktober 1991 till ön Hainan,ugg australia, fastighetsutveckling boom, finns det ingen storskalig ökning. Detta beror på att det var den inhemska och utländska situation på grund. Speciellt med de socialistiska länderna till situationen i Sovjetunionen, Kina har skapat en betydande direkt inverkan. Så tidigt som den 19 augusti, då Sovjetunionen vicepresident Yanayev Deng Baren, sammansatt av nationell nödsituation kommitté, plötsligt lanserade 819 händelser. 19 augusti 1991 på morgonen, klockan på Kreml tornet bara Qiaowan sex ringen, den sovjetiska Central Television och radiostationer rapporterade också Itar -Tass nyhetsrubriker : Gorbachev av hälsoskäl, är det omöjligt att uppfylla sovjetiske presidenten arbetsuppgifter.

Finns vid tiden för den Ryska federationens president Boris Jeltsin,ugg rea, som har hållit rättvist. Jeltsin snart i den ryska parlamentsbyggnaden, inrättandet av motståndet högkvarter. 11:46, Jeltsin i Ryssland korrespondent konferens i Riksdagshuset, läs " Kallelse till ryska medborgare bok ", utlysa undantagstillstånd kommitté är olagligt och reaktionära anti - konstitutionell kupp och krävde omedelbar extremt folkkongressen hölls i Sovjetunionen, Parlamentet uppmanar de rebelliska ryska medborgare att ta vederbörlig comeback molekyler, kallade hela Ryska obestämt slag.

Vissa västländer tog chansen att ingripa i syfte att störa en mängd olika kanaler sovjetiska inhemsk situation. Hamna på mindre än tre dagar,uggs rea barn, misslyckades kuppen på. Sedan Sovjetunionen, förvärrat situationen, landet kvitta en våg. Jeltsin var att nationell kris kommitté av alla anti - konstitutionella åtgärder, SUKP: s ledare har varit kärnan i den nya stalinistiska hemliga godkännande. Så i 23 augusti utfärdade Rysslands president Boris Jeltsin en order att stoppa de ryska marktjänster. Enligt Gorbatjov, Jeltsin och Moskvas borgmästare Popov kommandon.

Topics related articles:

No comments:

Post a Comment