Monday, March 17, 2014

http://www.uggbootsaustralia.com.tw air max 1 isxd

Zelfs dicht bij de vijand,nike store, zijn vernield neer met een pistool ! Zoals GUO Chuan van zwaarden, het is onoverwinnelijk, worden alle naderende vijanden onthoofd op de plek! Als een team van dieven oorspronkelijk werd opgeleid, en ten tweede is het in deze tijd van oorlog een sterke vechtlust uitgelokt, de wapens zijn in handen van drie tot bouwkwaliteit Boeddha's, de lengte van het noorden kanonnen af zijn dan meer dan vijf meter lang, echt onweerstaanbare kracht, een keer viel de paardcavalerie gedood in het gebied ten noorden zijn ! Maar het aantal vijanden is echt te veel, GUO Chuan 's een team van mensen die een vijand slechts drie Shiyu Zhang, het momentum begon te verzwakken en kon zich niet veroorloven om de snelheid punch, begon ook slachtoffers !

Deze timing was zo nauwkeurig, echt waardig van een strijd geharde generaals ! GUO Chuan gewoon opzij leidde een let, de plaats van de aanslag kracht om Geng Ming, hij leidde de linker vleugel aan de kant van de vijand een voor een getatoeƫerde Maleis air max 1 ! Geng Ming's team had ook in te houden een zucht van verlichting, nu eindelijk alle schuld op de vijand! Omdat de belangrijkste taken GUO Chuan linker vleugel, zodat de wapens eerst door nike roshe run het team levering, en de overige drie teams zijn slechts de helft van de geweren, machetes of rust ! Op dit punt geweren in de handen van machete Qi, een van de vijand over de getatoeƫerde Maleis !

Dit Geng meer gek, in de handen van de grote zwaard dans als een windmolen in het algemeen, steeds weer brullen, zelfs hun eigen mensen binnen een straal van dertig meter lichaam weken zijn niet dicht, laat staan ​​de vijand! Zitten Whitehorse hoge snelheid, alsof beladen met een roterende besteld, waar lijk gebroken op een plaats! Horse Thief leden waren blijkbaar achter de waanzin nike prikkel om de prestaties, leidde de chief martial arts is aanvaardbaar, maar een persoon -Oosten, dat is hetzelfde als de figuur van schapen, hoe ook dappere krijgers vechten over het noorden veld ?

No comments:

Post a Comment